יום האם הוא אחד הימים המיוחדים ביותר בשנה ובפעמים רבות הוא מהווה את ההזדמנות המושלמת להראות לאמא עד כמה כולם במשפחה אוהבים אותה ודואגים להפוך את היום המיוחד שלה ליום הכי כיפי וטעים שיהיה לה כל השנה. מחפשים פעילויות מקוריות ליום האם שיעשו את אמא מאושרת? במיוחד לכבוד היום המוקדש לאישה הכי חשובה במשפחה הכנתי עבורכם מגוון סדנאות שוקולד ליום האם שמכילות שילוב מושלם בין פיתוח של תחביב חדש, מגוון רחב של מתוקים, הפתעות שמחכות לכם אצלי בסטודיו, ופעילות מעשירה ומהנה שיכולה להתאים גם לזוגות הורים וגם לכל המשפחה.
מסגרת התוכן שאני יוצקת לתוך כל סדנת שוקולד המועברת אצלי בסטודיו מבוססת על שנים רבות של ניסיון מקצועי שצברתי בעולמות הקולינריה והקונדיטוריה, שכללו בין היתר גם לימודים במוסד היוקרתי "קורדון בלו" והכשרות מקצועיות שהעברתי לצוותים של טבחים מתחילים ומתקדמים בענפי הקונדיטוריה והשוקולד. התוכן שיצרתי עבור סדנאות שוקולד ליום האם כולל לא רק העשרה עיונית אלא כמובן גם הכשרה מעשית, אשר באמצעותה יוכלו כל המשתתפים בסדנה להתחיל לפתח תחביב חדש, לפתוח לעצמם שער לתחילתה של קריירה בתחום הקונדיטוריה או סתם להכין בבית מגוון רחב של ממתקי שוקולד מיוחדים וטעימים.
אי אפשר להגיד סדנת שוקולד בלי להתייחס קודם כל לממתקי השוקולד המתוקים והטעימים שמהווים את הסיבה העיקרית שבגינה כמעט כל קבוצת משתתפים מגיעה אליי לסטודיו בפעם הראשונה, ולכן בניתי במיוחד תפריט ממתקי שוקולד רחב ומגוון שאני מתאימה מראש בהתאם לדרישות והעדפות של כל קבוצת משתתפים בסדנה. השוקולדים שאני אלמד אתכם להכין כמו קונדיטורים מקצועיים כוללים כמובן מתוקים מפורסמים כמו מעדני גנאש ופרלינים, אבל תוכלו למצוא בו גם לא מעט הפתעות שלא הכרתם ואפילו כמה שוקולדים עם טעמים וארומה שפיתחתי בעצמי לאורך שנות הקריירה הרבות שלי בעולם הקונדיטוריה, הכל כדי לחשוף אתכם בבת אחת לכמה שיותר מקשת הטעמים, הריחות וההפתעות שטומן בחובו עולם השוקולד. כמובן, במידה וקיימת הגבלה תזונתית מסוימת אצל משתתף אחד או יותר בקבוצה שעוברת סדנת שוקולד מסוימת, ניתן לבצע בתיאום מראש התאמות בתפריט.
רמת הכישורים האישיים במטבח הביתי והניסיון של כל משתתף בקבוצת הסדנה הם חלק חשוב ממה שאמור להכתיב את אופי הסדנה ורמתה המקצועית של ההעשרה העיונית וההכשרה בטכניקות מקצועיות מעשיות, ולכן אני מתאימה מראש את אופי התוכן שאני מעבירה בכל סדנאות שוקולד ליום האם בהתאם להעדפה האישית של משתתפי הקבוצה. חלק גדול ממי שמגיע אליי לסטודיו לא דרך מימיו במטבח הביתי בצורה מקצועית, כאשר מנגד ישנם לא מעט כאלה שדווקא רוצים "להגביר קצב" ולנסות לצבור הכשרה מקצועית מקיפה ככל האפשר במטרה לצאת לאחר מכן עם יותר כלים בדרך לפיתוח של קריירה חדשה, ולכן בכל פעם אני מרכיבה לקבוצת המשתתפים לא רק את התפריט האידילי אלא גם את אופי ההכשרה האידיאלי שיעזור לאמא ולכל בני המשפחה לצאת עם טעם של עוד גם לשנה הבאה.
אם אתם מחפשים לצבור כמה שיותר הכשרה מקצועית והעשרה עיונית מעניינת במהלך סדנאות שוקולד, כדאי להכיר את אחד הגורמים שמשפיעים על רמה מקצועית זו בצורה הקריטית ביותר, שהוא גודל קבוצת המשתתפים שמגיעה אליי לסטודיו כדי להשתתף בסדנה, שיכול להשפיע בצורה מהותית על כמות הזמן, המעקב הצמוד והיחס האישי שיקבל כל משתתף בסדנה. מסיבה זו, על אף שאני עורכת גם סדנאות שוקולד שמתאימות לקבוצות גדולות ואירועי עובדים, במרבית המקרים אני ממליצה לערוך את הסדנה בקבוצות קטנות יותר שבהן ניתן לדאוג שכל משתתף יקבל את החוויה, ההעשרה וההכשרה הטובות ביותר.
יש לכם שאלות לגבי סדנאות שוקולד ליום האם או לכל יום אחר בשנה? אני אשמח לערוך עמכם שיחת היכרות ולהסביר לכם בדיוק איך האירוע שלכם עומד להיות היום הכי טעים שהיה לכם בשנה.