רוצים לארגן לצוות העובדים שלכם אירוע חברה מושלם ותוכן עבור יום כיף שישאיר להם טעם של עוד ויספק להם בנוסף להנאה גם העשרה מקצועית והכשרה בתחום הקונדיטוריה ופיתוח של תחביב חדש שקל וכיף לבצע אחר כך גם לבד בבית? במיוחד בשבילכם ובשביל צוות העובדים שלכם הכנתי סדנת שוקולד לארגונים ואירועי חברה אשר תהפוך כל אירוע חברה שאתם מתכננים להצלחה שכל עובדי החברה ידברו עליה בשנים הקרובות, בעזרת שילוב מושלם בין תפריט מתוקים מגוון, חומר עיוני מעניין אודות סודותיו של עולם השוקולד, פעילות העשרה שיוצרת עבודת צוות והכשרה מקצועית מעשית שכל עובד יוכל אחר כך לפתח בבית לא רק בתור תחביב או גם בתור שער למקצוע נוסף וקריירה בתחום הקונדיטוריה.
סדנאות שוקולד לארגונים ואירועי חברה שאני מעבירה בסטודיו שלי פותחו במסגרת המשלבת את כל הידע העיוני והמקצועי שצברתי לאורך קריירה ארוכה בתור שוקולטייר מקצועית, אשר כללה בין היתר לימודים במוסד הקולינרי היוקרתי "קורדון בלו" והדרכת הכשרה מקצועית בתחום הקונדיטוריה שהעברתי לבעלי מקצוע בעולם הבישול, כדי לאפשר לכם להיחשף לקסמים של עולם השוקולד ולמגוון רחב של טעמים וריחות שפיתחתי בעצמי ואשר מייצגים את קשת הטעמים והארומה הרחבה שמציע הממתק המפורסם ביותר בעולם. התוכן שנכלל בכל סדנה כולל שילוב אפקטיבי בין הכשרה עיונית של חומר מרתק לבין הכשרה מעשית ולימודים של טכניקות קונדיטוריה ומתכונים מדהימים שמתאימים גם להכנה ביתית עצמאית, הכל כדי לדאוג שצוות העובדים שלכם ירגיש שלא מדובר בעוד אירוע חברה אלא במאורע מתוק ומיוחד.
תפריט שוקולד עשיר ומגוון הוא סימן ההיכר של כל סדנת שוקולד לארגונים ואירועי חברה שאני עורכת במסגרת ימי חברה של וועדי עובדים, כאשר התפריט שאני מציעה ומרכיבה באופן אישי עבור כל קבוצה המשתתפת בסדנה כולל לא רק ממתקי שוקולד מפורסמים שכולם מכירים כמו גנאש ופרלינים אלא גם ממתקי שוקולד מיוחדים שאפילו לא שמעתם עליהם אשר חלקם עשויים משוקולד בטעמים וריחות שפיתחתי בעצמי ועוד כמה הפתעות מתוקות שתגלו בעצמכם. התפריט שלי מבוסס על ניסיון רב לאורך שנים של סדנאות שוקולד לארגונים וחברות והוא מתאים למגוון רחב של משתתפים בעלי העדפות טעם שונות, אך במידת הצורך ניתן כמובן לבצע בו שינויים בהתאם להגבלות תזונתיות או העדפות והגבלות אחרות שקיימות לאחד או יותר מהמשתתפים בסדנה.
המסגרת של העשרה והכשרה מקצועית שאני כוללת בכל סדנת שוקולד לארגונים וחברות מתאימה למספר משתנה של משתתפים, אשר כולם יזכו ליחס אישי והדרכה מלאה בזמן הסדנה במטרה שכולם יוכלו לחזור הביתה לא רק עם טעם טוב של חוויה מתוקה אלא גם עם הכישורים המעשיים שאפשר להתחיל איתם תחביב חדש בעולם הקונדיטוריה והשוקולד. סדנת שוקולד לארגונים ואירועי חברה מתאימה לפיכך גם לאירועים קטנים יחסית עבור חברות של עשרה עובדים או פחות וגם עבור קבוצות גדולות באירועים של וועדי עובדים או מוסדות חינוך, כאשר במקרה ומדובר בצוות של מוסד מקצועי בתחום הקולינריה בעל ניסיון מקצועי בתחום הבישול או הקונדיטוריה ניתן להתאים את מסגרת ההכשרה של הסדנה לרמת תוכן מקצועית יותר.
לא בטוחים האם סדנת שוקולד לארגונים ואירועי חברה מתאימה בדיוק למסגרת האירוע שתכננתם ורוצים לוודא שאצלי תוכלו לקבל מענה מושלם לכל הדרישות והצרכים שלכם? מעוניינים לשמוע פרטים נוספים אודות מסגרת ההעשרה וההכשרה שאני מעבירה בסדנאות שלי, בנוגע לתפריט השוקולד העשיר שאני מתכננת עבורכם או בנוגע לכל דבר אחר? אני אשמח לערוך עמכם שיחת היכרות ובה תוכלו לשמוע בדיוק איך אני מתכננת לערוך עבורכם אירוע מושלם.