פעילויות העשרה לנוער הן דבר נפוץ במיוחד שקיים בכל מרכז חברתי או חטיבות ביניים ובתי ספר תיכונים, אך מי שרוצה לבחור באפשרות הטובה ביותר לבילוי עבור בני נוער צריך לדאוג לא רק שיהיה להם מעניין אלא שהם יוכלו ללמוד מהחוויה ערך מוסף שיכול להתפתח לאחר מכן לתחביב חדש ואפילו לשער לפיתוח קריירה. אם גם אתם מחפשים פעילות לבני נוער שתכלול שילוב מושלם בין העשרה עיונית מעניינת לבין הכשרה מקצועית שיכולה להעשיר להם את החיים הפרטיים על ידי היכרות עם עולם תוכן ותחביב טעים חדש, הכנתי במיוחד עבורכם סדנת שוקולד לנוער שמהווה דרך מושלמת לבלות עם בני משפחה צעירים או להעשיר מסלול לימודים לבני נוער בתוכן שיכול לפתוח עבורם דלת לעולם הקונדיטוריה.
סדנאות שוקולד לנוער עבור משפחות, קבוצות ילדים של וועדי עובדים וקבוצות מוסדיות מבתי ספר ומוסדות קהילתיים שאני עורכת בסטודיו שלי הן פלטפורמה באמצעותה אני מרכזת את כל הידע העיוני והמעשי שצברתי לאורך קריירה ארוכה בעולם הקונדיטוריה שכללה בין היתר גם לימודים במוסד "קורדון בלו" היוקרתי והכשרות של צוותים מעולם הקולינריה באומנות הקונדיטוריה, ומעבירה אותו לכם בצורה שחושפת אתכם לסודות והקסמים של עולם השוקולד ועורכת לכם היכרות ראשונית עם קשת גווני הטעמים הרחבה שלו. התוכן שאני כוללת בכל סדנת שוקולד לנוער מבוססת על שילוב מושלם בין חומר עיוני והעשרה מעניינת לבין הכשרה מעשית בטכניקות קונדיטוריה והכנה של ממתקי שוקולד מסוגים שונים שמתאימים אחר כך גם להכנה עצמאית בבית, הכל כדי שהמשתתפים הצעירים ירגישו שלא מדובר בעוד יום העשרה משעמם אלא בפעילות כיפית שלומדים ממנה כישורים שימושיים.
התפריט עבור סדנת שוקולד לנוער שאני מרכיבה במיוחד באופן אישי עבור כל קבוצת משתתפים כולל בין היתר ממתקי שוקולד מפורסמים כמו גנאש ופרלינים שכולם מכירים ורוצים ללמוד להכין אך לצדם גם ממתקי שוקולד מיוחדים שלא כולם מכירים ואפילו שוקולד בטעמים וריחות שפיתחתי בעצמי וגם כמה הפתעות נוספות ומתוקות שתגלו לבד כבר בסדנה הראשונה שלכם. תפריט השוקולד הייחודי והעשיר שאני מביאה איתי לכל סדנה וכמובן מלמדת את המשתתפים כיצד להכין את מרכיביו השונים בעצמם במטבח הביתי הוא תפריט אשר צבר הצלחה מרובה לאורך שנים של סדנאות מוצלחות, אך ניתן לבצע בו התאמה לפי העדפות טעם אישיות שיש למשתתפי הסדנה או בהתאם להגבלות תזונתיות שעלולות להיות לאחד או יותר מהמשתתפים בסדנה.
הכישורים של בני נוער במטבח יכולים להשתנות על סקאלה מאד רחבה ולכן בהתאם יצרתי מסגרת אשר מתאימה למספר משתנה של משתתפים בהתאם לרמת הקושי המקצועית הנדרשת, בצורה ששמה דגש על כך שכל המשתתפים יזכו לקבל יחס אישי וליהנות מהדרכה מלאה אשר בסיומה יוכלו לחזור הביתה לא רק עם טעם טוב של יום כיף מעניין אלא גם עם כישורים מעשיים שניתן בעזרתם להתחיל תחביב או לפתוח שער לקריירה בעולם הקונדיטוריה. לכן, סדנת שוקולד לנוער שאני עורכת בסטודיו שלי מתאימה גם לקבוצות קטנות ומשפחות אשר מחפשות פעילות לבני נוער וגם עבור מוסדות חינוך, מוסדות קהילתיים, תנועות נוער, קבוצות ילדים של וועדי עובדים וקבוצות גדולות במסגרות אחרות, כאשר במידה ומדובר בקבוצה של בני נוער הלומדים ומתמחים בעולם הבישול המקצועי ניתן להתאים עבורם את רמת התוכן המקצועי של הסדנה.
לא בטוחים האם סדנת שוקולד לבני נוער מתאימה למסגרת החברתית או המוסדית שלכם ורוצים לוודא שאתם יכולים לקבל אצלי מענה מלא לכל הדרישות וההעדפות שלכם? אני אשמח לערוך עמכם שיחת היכרות ובה תוכלו לשמוע בדיוק איך אני מתכננת לערוך עבורכם אירוע מושלם.